Tudatosan - Egészségesen - Természetesen
Telefon +36 70/778-0902

“Tavaszi Megújulás”

Sokan hiszik, hogy a szervezet megtisztulása természetesen, spontán módon történik, de igazából  a mi feladatunk, hogy segítsük ezt a folyamatot. Fontos a kiválasztószervek, a bélrendszer, valamint a bőr méregtelenítése is. Ehhez tudunk segítséget nyújtani Tavaszi Megújulás Csomagunkkal!

Sejtszintű méregtelenítés az egészséges szervezetért és az egészségesen szép arcbőrért!

A tavaszi megújulás jegyében szervezetünknek is szüksége van a megújulásra, kívül-belül egyaránt.

Fontos a kiválasztószervek, a bélrendszer és a bőr méregtelenítése is. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Tavaszi Megújulás Csomagunkkal.

A csomag tartalma:

A konzultáció során hatóanyag-szakértőnk segítségével kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb készítmény(eke)t, amelyek csak természetes hatóanyagokat tartalmaznak és hatékony segítséget nyújtanak a szervezet méregtelenítésében. Segítséget kap abban, hogy milyen étrendet kövessen, hogyan és mennyi folyadékot fogyasszon, valamint sok hasznos tippet, amelyek alkalmazásával sikerrel járhat a tavaszi méregtelenítésben.

A hasznos tanácsok mellé alkattól függően megajándékozzuk 1 alkalom Biegler-, vagy BEMER- terápiával, amely támogatja a mikrokeringés működését, ezáltal segít felgyorsítani a szervezet anyagcseréjét, felszívódását.

A  felgyülemlett méreganyag leglátványosabb tünete a fakó, egészségtelen, pattanásos arcbőr. Amikor a külső környezeti hatások koncentrálódnak a bőrsejtekben, látványos bőröregedés indul meg és zavarja a természetes megújulási folyamatokat.

Arcbőrünk a felhalmozódott salak- és méreganyagok miatt nem jut elegendő ásványi anyaghoz és vitaminhoz, bőrünk sérülékennyé, fakóvá válik, az apróbb és mélyebb ráncok látványosabbak és a bőr felszíne száraz, esetenként érdes tapintású.

Orvos-kozmetológiailag bizonyított, hogy a bőrszerkezet sejtszintű méregtelenítése, hatékonyan támogatja a bőr biológiai működését és az összes fontos bőrfunkció szinten tartását.

A Wellmaxx® CELL-DETOX® tengeriplankton-kivonatot tartalmazó professzionális termékekkel és az innovációnak számító LIFTMEE® biostimuláló, a bőrsejteket intenzíven megújító LED maszk együttes alkalmazásával ezekkel a kozmetikai elváltozásokkal veszi fel a harcot.

A kezelés hatására:

  • a bőr kipihent, friss és üde lesz,
  • egységes, egészséges színű, fiatalabb lesz a bőr,
  • csökkennek a szem körüli duzzanatok, ráncok,
  • fokozódik a hatóanyag-felvétel,
  • csökkennek a felszíni és a mimikai ráncok.

A program ára 39 000 Ft helyett május 31-ig 24 000 Ft, március 31-ig pedig minden kedves vendégünk 18 000 Ft értékben egy 5 alkalmas BEMER-bérletet kap ajándékba!