Vizsgálatok

A VitaHelp vizsgálatai olyan egyedi, innovatív diagnosztikai eljárások, amelyek célja, hogy feltérképezzék a testet és a lelket és ezáltal adjanak képet a szervezet aktuális állapotáról. A diagnosztikai eljárások során olyan rejtett, vagy fejlődőben lévő betegségekre is rá lehet mutatni, amelyek tünetei még nem feltétlenül jelentkeznek problémaként.
Fontosnak tartjuk, hogy ne csak diagnózist kapjon a páciens, hanem a megoldáshoz vezető lehetséges utakat, terápiás lehetőségeket is. A kezelés során kialakítjuk azokat az életmódbeli változtatásokat, terápiákat, amelyek igény szerinti gyorsasággal, személyre szabottan ki tudják vezetni a betegségből, problémából.
Vizsgálataink nagy része non-invazív, minden vizsgálatunk fájdalommentes, mellékhatásuk nincs, és azonnal vagy rövid időn belül eredményeket adnak.

Mivel szervezetünk egy komplex rendszer eredményeképpen működik, ezért elsősorban csomagjainkat ajánljuk, amelyek több szemszögből világítanak rá a működés zavarára (és panaszainak okára), és összetetten lehet a megoldást is kidolgozni. Csomagjainkat itt találja!