Vitahelp Múzsák

A tudatos életmóddal elért optimális testsúlyért

Csodadiéta nem létezik, ahogy csodatorna sem. Az internet és a gyors információáramlás világában számos, magát a legjobbnak beállító program létezik kezdve a mozgás területén, folytatva ezt a diéta-, majd a szépség iparban, egészen akár az egészségügy területéig. Mindegyik csodát ígér, de egyik sem ad átfogó képet. Valljuk be, legtöbbünk a kezdeti lelkesedés után abba hagyja, hiszen sok program esetében vannak kisebb nagyobb sikerek, rövidtávú eredmények, de a legtöbb esetben igazi változás nem történik.
Tudta, hogy a szilveszteri fogadalmak jelentős hányada a testsúly optimalizálással kapcsolatos? Azonban az újévi fogadalom mit sem ér, ha már februárban csak múló emlék a január első napjaiban elkezdett diéta, vagy konditermi látogatás.

A legtöbben úgy gondolják, hogy az interneten olvasott programok mindenkinek jó megoldást nyújtanak, pedig ez nem igaz. Az átlag ember elolvas rengeteg tanácsot, majd mivel számára az nem biztos, hogy a legmegfelelőbb, ezért természetes, hogy nála persze sosem következik olyan mértékű változás, mint abban a cikkben, ezért feladja.
Mi a VitaHelpben úgy gondoltuk, hogy ez nem járható út, hiszen egy rossz mozgás típus, vagy egy rossz diéta több veszéllyel jár, mint ha nem csinálunk semmit. Nem is beszélve az interneten, mindenféle online felületen kapható kétes eredetű vitaminokról, étrend-kiegészítőkről, esetleg gyógyszerekről.
Az emberi test egy csodálatos mechanizmus! Mint a természetben oly sok minden, szervezetünk is törekszik az egyensúlyra, a harmóniára. Honnan tudjuk, hogy mi az optimális állapota szervezetünknek? A fotósnak, a külvilágnak vagy esetleg önmagunknak szeretnénk megfelelni?

Nem azt állítjuk, hogy mi tudjuk a legjobbat, de azt igen, hogy tudunk segíteni megtalálni a legmegfelelőbb programot, a legjobb utat. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy segítünk megszabadulni attól a vélt plusz túlsúlytól, vagy éppen segítünk a kilók gyarapodásában, azonban megmondjuk pontosan, hogy a szervezet mutatói szerint mi az optimális testsúly.

Mi nem fogyasztunk, mi segítünk optimalizálni a testsúlyt, ott leszünk mindenki mellett, vezetjük, segítjük. Szakmai csapatunk lesz a támasz, az inspiráció, és bármikor, amikor éppen kell, segítünk, hogy ne egy újabb kudarc legyen!