HAHET

Speciálisan képzett lovaink segítségével a tréningjeink során fejlesztett fő területek az önbizalom, önismeret, a figyelem, a kreatív megoldókészség, az együttműködés és a kommunikáció. Természetesen mindig az egész emberre koncentrálunk, hiszen ezek nem egymástól független, elkülöníthető részei működésünknek.
Lovaink képzése során arra törekedtünk, hogy az emberre soha, semmilyen esetben ne jelentsenek veszélyt, de megőrizzék szabad döntési képességüket. A tréningek során nem használunk semmiféle megfélemlítő vagy mechanikusan irányító eszközt. Mindenkinek egyedileg kell megtalálnia a közös hangot és a saját megoldásait.
A lóval végzett gyakorlataink földről történnek, így lovas alapképzettség nélkül is bátran lehet jelentkezni tréningjeinkre.
A foglalkozások javarészt kültéri gyakorlatokon alapulnak. Programjaink személyre szabottak, időtartamuk és tematikájuk a kitűzött célok függvényében egy konzultáció keretében körvonalazhatóak előre egyeztetett időpontban.

Natural Lifemanship
A Natural Lifemanship egy életforma, az élet egyfajta művészete. A Natural Lifeman viselkedésének középpontjában mindig az élet szeretete és tisztelete áll. Állhatatosan saját belátása és értékrendje szerint cselekszik akkor is, ha ez a nehezebb út. A tolerancia, a megértés, az együttműködés jegyében képes hatékony lenni. Bízik magában és kiáll a jogáért, hogy önmaga lehessen, ahogy mások is. Érzi és érti saját működését, tudja, hogy mire van szüksége saját egyensúlyához. Soha nem bánt másokat saját feszültségei miatt, a problémákra építő megoldást keres. Meg tudja találni a helyét a világban, nem bocsátkozik felesleges hatalmi konfliktusokba. És a legfontosabb, hogy erre azért képes, mert jól érzi magát a bőrében!
A HAHET tréningek a Natural Lifemanship szellemében nyújtanak támogatást az önismeret és a fejlődés útján.