Tudatosan - Egészségesen - Természetesen
Telefon +36 70/778-0902

Csomagok

7+1 programcsomag a modern, stresszes életstílus okozta problémák, tünetek ellen

A VitaHelp Egészségközpont több kiemelt fontosságú területre alakított ki egészségtámogató, illetve -megőrző programcsomagokat, amelyek mindegyikét orvosok, szakterapeuták, természetgyógyászok segítségével teljes mértékben a vendég egyéni igényei szerint alakítjuk.


 • Feszülő izmok

  Sport csomag azoknak, akiknek fontos a mozgás, emellett hangsúlyt fektetnek a sérülések elkerülésére és a természetes hatóanyagokkal történő teljesítményfokozásra, és sérülés miatt nem szeretnének leállni.

  Tovább


 • Egyenes gerinc

  Gerinc csomag azoknak, akik nagy terheket visznek a vállukon és nem akarnak görnyedten élni a hátfájástól. Gerinc- állapotfelméréssel és kezeléssel megfelelően karbantartható szervezetünk tartóoszlopának egészsége.

  Tovább


 • Gömbölyödő pocak

  Bébi csomag azoknak, akiknek gyermekük érkezése még várat magára és szervezetüknek szüksége van szelíd beavatkozásra. Sejt szintű kivizsgálás nyomán, természetes hatóanyagokkal és gyógymódokkal a holisztikus szemlélet jegyében.

  Tovább


 • Tiszta tüdő

  Dohányzásról leszoktató programcsomag azoknak, akik szeretnének függőségüktől megszabadulva szabadon lélegezni, azonban csak az elhatározás nem hoz megfelelő eredményt.

  Tovább


 • Ragyogó bőr

  Kozmetikai programcsomag azoknak, akik könnyedén szeretnének éveket letagadni. Parabénektől és mesterséges hatóanyagoktól mentesen. Külső és belső megújulás egyben.

  Tovább


 • VitaHelp Katicák

  Egy program a feltörekvő generációnak, hogy utat mutassunk az egészséges életmód kialakításában már korai gyermekkorban. Immunerősítéssel, játékos tanulással, természetes hatóanyagokkal.

  Tovább


 • VitaHelp Múzsák

  Életmódprogram azoknak, akik tudatos táplálkozással és egészséges életmódra való átállással szeretnék elérni az ideális és optimális testsúlyukat.

  Tovább


 • Onkorehabilitáció

  Intézményünkben, szakembereink hozzáértő munkájának közreműködésével kialakítottunk egy komplex és személyre szabott rehabilitációs programot, mellyel a maradandó egészségkárosodásokat és az ezzel járó lelki problémákat előzhetjük meg vagy a már kialakult rendellenessége(ke)t kezelhetjük.

  Tovább